Hartex d.o.o.

Wood Trade Company

Podjetje Hartex d.o.o. uspešno deluje več kot 20 let (od leta 1994) na področju poslovanja z lesom in lesnimi izdelki (deske, elementi ter polizdelki v bukvi, hrastu, jesenu itd.). Nahaja se v Orehovljah, v občini Miren Kostanjevica, blizu mesta Nova Gorica nekaj metrov stran od slovensko-italijanske meje(mednarodni prehod Vrtojba).

Sedež je sestavljen iz dvonadstropnega kompleksa pisarn in skladišča v velikosti približno 370m2. V kompleksu združujemo sodobne strukture in opremo, katere ohranjamo v koraku s časom s ciljem boljšega sledenja sodobnim trendom povpraševanja, ki dandanes zahtevajo meddržavne standardizirane velikosti in debeline lesnih elementov, ki pa seveda lahko tudi variirajo ter so prilagojene po meri in zahtevah našega kupca.


Odoo - Sample 1 for three columns

Odoo - Sample 2 for three columns


Na naše poslovanje zagotovo koristi strateški geografski in infrastrukturni obmejni položaj, ki je v križišču tako imenovanega „manžanskega trikotnika“ italijanskih proizvajalcev stolov in pordenonske pokrajine lesarjev, ter zanesljivost, kakovost in konkretnost žag vzhodne Evrope (zlasti nekdanje Jugoslavije), s katerimi imamo večletne poslovne odnose in nam nudijo privilegiran dostop do lesnih produktov za katere povprašujete.

Naše izkušnje s prodajo lesnih produktov se dandanes raztezajo po celi Evropi. Vzdržujemo poslovne odnose predvsem pa z Italijo, Hrvaško, Nemčijo, Avstrijo, Španijo ter s severnimi državami Evropske Unije. Smo pa vsi zaposleni odprti za nova sodelovanja in obojestransko produktivne posle z kupci in dobavitelji.